hits

mangel på treningsmotivasjon?

Er du en av de som lett mister motivasjon når det gjelder trening eller å holde et sunt kosthold? Da er du ikke alene! Jeg sliter som regel alltid med dette, men jeg har noen tips som lett får meg back on track! 

Se på bilder. Enten det er bilder av deg selv når du så ut akkurat slik du vil (eller ikke vil) se ut, bilder av kjendiser eller idrettsutøver du ser opp til eller rett og slett inspirasjonsbilder du finner på tumblr og weheartit, så gir det meg litt av et motivasjonsboost. Sjekk for eksempel ut her eller her

Les sitater. Det finnes haugevis av sitater der ute som virkelig får deg til å gi alt. Hva med; skinny girls look good in clothes, fit girls look good naked eller I would rather be covered in sweath in the gym than covered with clothes on the beach. Seriøst, ingen får lyst til å sitte på sofaen og spise godteri etter en liten runde på google. "Workout/fitness quotes" og et lite klikk er alt som skal til. 

Musikk. Er det noe som virkelig får meg til å yte maks på mølla er det skikkelig bra musikk på øret. Det funker ikke med Mozart eller Justin Bieber da altså - da er det skikkelig partymusikk som skal på. Eurodancer - DJ Mangoo, Stronger - Kanye West eller alt av ItaloBrothers er det jeg liker best. Dere kan finne treningslistene mine her og her

Følelsen etterpå. En lang dusj, joggebukse på og favorittserien på tv. En bedre følelse enn den du får etter en hard treningsøkt skal du lete lenge etter. Trening utløser i tillegg endorfiner, som gjør deg lykkelig og du får også overskudd. 

Les blogger. Det finnes uttallelige treningsblogger der ute, og er du ute etter skikkelig motivasjon eller et forbilde er det kjempesmart å lese blogger som omhandler trening og helse. Så, er dere klare for å komme dere opp av sofaen og løpe ut i skogen eller reise til treningssenteret? Det er i alle fall jeg. Så selv om det frister mest å ligge på sofaen, gjør det heller etterpå. Dere vet: no rest is worth anything expect the rest that is earned. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar